New Norfolk, TAS

Client

Derwent Valley Council

Products

Location

Share

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

New Norfolk, TAS

Park Infrastructure specialists, Grillex have helped revitalise the outdated riverside Esplanade of regional Tasmanian town, New Norfolk. 

Derwent Valley Council installed the Grillex Contour BBQ powder coated in Deep Ocean blue, both being a part of the Easy-Access range. These BBQs were installed underneath the Grillex Akora Skillion Shelters to provide a weather-proof cooking area while providing shade to families as their children interact with park equipment and their natural surroundings. Streetstyle table settings with wheelchair accessibility were placed underneath the shelters to help form an inclusive environment for park users. Streetstyle park seats and benches have been used as resting places along the Esplanade. An Eco-Drinking Fountain was supplied by Grillex, too, with a dog bowl attachment. 

Location

Share

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Explore the possibilities for your next project